Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfrossa

Du ger mig rysningar när du smeker mig
Det pirrar i mig när du kysser mig
Vad händer då när ryggen säger aj
Piller dövar smärtan men inte hungern
Hoppas på bättring snart
Vill ge dig all min kärlek
Och många kyssar
Älskar dig




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-09 16:52



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Livet sätter käppar i hjulen ibland. Då får man vänta ut det rätta tillfället. Allt har sin tid, både att läka och att få uppleva kärleken.
2020-06-11

  ULJO
Kärlek kan ibland ha sina begränsningar. Det är bara att kämpa på. Kärleken är värd allt.
2020-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Trist när det blir så, önskar dig snar bättring!
2020-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek med förhinder. Så kan det vara ibland. Då får man längta och hungra:)
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP