Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brinnande kärlek


När? Var? ochhur?



NÄR,?
VAR? och HUR?
- Om du frågar:
Hur, hur, hur.
blir mitt svar :
i dur ,dur ,dur.
för du måste väl också medge
att
kärlek ska skänkas med glädje
och om du frågar ,när , när ,när?så svarar jag ;så länge jag har dig kär, kär, kär, till sist om du undrar Var? var?
var?
då blir mitt svar:
överallt och ingenstas. Allt kommer att gå som en dans,dans,dans. Om vår kärlek kommer det att gnistra och lysa upp vår stig
för både dig och mig
och då behövs bara en liten gnista
för att tända vår eld , och få nån av oss fälld,
tills vi ligger i vår brända kista, Så behövs ingen kremering,
bara en grav som vill ha dekorering
Till sist kanske kan vi båda två kan komma till himmelen blå och få ett moln att sitta på där kan vi se våra nära
och kära se till att de inte sig besvära med nåt
som inte
för med sig gott.







Fri vers (Fri form) av charlotte VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-09 18:01



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vacker diktning och välformulerat.
2020-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-06-09

  Kungskobran VIP
Love for ever love.
2020-06-09

    ej medlem längre
Så får hermafroditerna i myllan en romantisk middag också.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP