Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets grusväg

En solvärmd
grusväg någonstans
minns ännu mina
barfota barndomsspår
Där sötvattensbrisen
snuddade min kind
och sjöpärlor föll
på min badrock
Myntet höll jag
hårt i handen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-09 20:52



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Härligt att gå barfota och känna stegen, dofterna, brisen.
Många sinnen påkopplade gör att
man lättare minns.
Gillar också slutraden men myntet.
2020-06-11

  Kajan VIP
En barndomsbild som känns som nu fast det var "då", vacker titel.
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP