Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


JAG VILLE MINNAS

 

jag ville minnas att du log

mellan smärtsamma andetag

svarade du att allt var okej

sedan blundade du hårt

och erkände det gjort ont

 

du ville minnas att jag skrek

att jag vek mig för kylans grepp

fegade ur i sista minuten och

när vi skulle kasta oss ut för stupet

för ett kvällsdopp föll jag i gråt

 

vi ville minnas vi var starka och visa

att vi höll ihop och att allt var bara bra

men de som mindes oss såg något annat

de såg ett par som gled isär bort från varandra

och som skapade problem som inte fanns

 

jag ville minnas våra glada stunder

alla våra utflykter och utflyktsmål 

men det var som om det satt fast

som om allt bara drogs ned i mörker

där minnet inte kunde nås av ljuset

 

jag ville minnas glädje och skratt

men satte gråten i halsen i ett

du ville minnas att allt var mitt fel

att jag var en dryg besserwisser...

sen föll jag i gråt under tunga skyar

 

vad jag ville minnas är detta

det tog slut för att det var dags

det började när det slutade

började med ett helvete

som mynnade ut i en frihet

 

vad jag ville minnas idag är att jag

gjorde allt jag kunde göra

att de saker som jag ångrar

är saker jag brast i emot mig själv

där jag glömde stå upp för den jag är

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Solstrale VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-09 22:32



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Mycket stark beskrivning om hur ett förhållande kan sluta. Förstår många turer som jag också har upplevt
2020-07-13

  StinaJ VIP
Starkt skrivit om drömmar och förhoppningar som gick i krasch. Alla förhållanden är inte ämnade att vara.
2020-06-11

  Feliaxel VIP
Minnen kan vara både positiva och negativa
2020-06-10

    Lena Staaf VIP
Känsligt skrivet om ett förhållande som brustit.
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP