Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln

jag råkar ofta hålla om fågeln
lite för hårt
jag är så rädd att släppa den fri
låta den flyga iväg
bortom all kontroll

men jag lovar att våga
släpp taget, låta gå
se fågeln flyga fritt
om du behandlar den rätt
återvänder den ändå










Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-09 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten