Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tusch av Terzin.

Frusna täckblad.
Suggan grymtar gräsligt, faster heter Siv
Stackars moder Svea snorar hjälplöst
Peter heter Pfan, i nattens älskogs viv

Budat virus skrattar alltid självsäkert.

© Bosse 10 juni 2020.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-10 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten