Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När rustningen föll



Den skyddande rustningen
rämnade i fogarna

del efter del ramlade av
tills jag naken blottade min sårbarhet

stod på ostadiga ben
rädd för vad som skulle hända

hjälpsamma händer sträcktes fram
höll om mig tills jag stod stadigt

omfamnades av kärleksfulla armar
som saknat mig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-06-10 09:26



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Berörande!
2020-06-13

  Olof Lagerhorn VIP
Modigt och skickligt gestaltat
om vikten av att våga se och
möta omvärlden öppet och
tillitsfullt.
Kanske är det, som jag ser
det, något av en balansgång:
att kombinera öppenhet och
tillit med en sund vaksamhet
och beredskap.
2020-06-13

  Eva Helene VIP
Berörande bilder, mycket fint!
2020-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Att våga visa sig sårbar, kan vara svårt. Men fantastiskt när man gör det och har människor som omfamnar en.
2020-06-10

  Kajan VIP
Det som först skyddar kan längre fram stänga in. Fint skrivet.
2020-06-10

  Niliboy
Mycket fint att du fick stöd när det var tufft, å vi ska ju älska vår nästa!
2020-06-10

  bibbi ahrnstedt
Sårbarheten är svår, då är det fint att ha någon som står bredvid.
2020-06-10

  ULJO
Så viktigt med vänskap. Visar du tydligt här.
2020-06-10

  Öknens Ros VIP
När man är som mest sårbar kommer räddande änglar till hjälp.
2020-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Min rustning ska aldrig falla.
Om inte annat så för att provocera.
2020-06-10

    Max Poisé
Att blotta strupen är en vacker egenskap som väldigt få klarar av när stoltheten knackar på dörren.
2020-06-10

  Sparvögat VIP
Det är svårt att blotta sin sårbarhet men så skönt när stödet finns där om man gör det...
Du skriver så fint och berörande om svåra händelser i livet.

2020-06-10

  KattenKin VIP
Skönt att landa i rätt famn en sån gång. Bra gestaltat.
2020-06-10

  Feliaxel VIP
Fantastiska berörande rader
2020-06-10

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland måste man släppa på garden, men det är svårt
Kramar
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP