Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man får inte vara blå!  

 

 

Gud är inte blå

Himmeln är inte blå

En människa är inte blå

 

All religion och tro på jorden

Allt djur och växt på jorden

All existens på jorden och himmelen

 

Aldrig har rätt att vara blåa

Aldrig kan vara blåa

Aldrig var och är blåa

 

Utan de är regnbågiga

De måste vara regnbågiga

Annars de måste bort ur existensen

 

Påstår och kräver en D…….!

Och,

Hans D….. ideologi

 

Jag är blå!

Min Gud är blå!

Min dröm är blå!

 

ingen människa på jorden skall tvingas vara regnbågig 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2020-06-10 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP