Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyssen i drömmen var unika

 

 

Kyssen

Kyssen

Kyssen

 

I drömmen var unika

 

Panik

Panik

Panik

 

Skapade de i läpparna

 

Musik

Musik

Musik

 

Laverade till mig kyssarna

 

Drömlik

Drömlik

Drömlik

 

Förvandlades till dagarna




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-06-10 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP