Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantastisk kärlek

Kärleken är fantastisk när två bryr sig om varandra
Så fantastisk när två blir ett
Allt blir underbart när kärleken slår till
Det gäller att vårda den så den håller livet ut
Att respektera varandra i alla lägen
Då blir livet fantastisk




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-10 13:50



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Kärleken är fantastisk och det du skriver stämmer mitt i prick!
2020-06-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek med äkthetsbevis! Fint diktat!
2020-06-10

  ULJO
Äkta kärlek. Fantastiskt. Grattis till kärleken.
2020-06-10

  Sparvögat VIP
Det kallar jag äkta kärlek!
2020-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som jag skriver mitt namn under!
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP