Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är så himla kul..


Tycker inte du?

Det enda vi behöver är ett sprucket " Va " som låter så.

Och när vi hörs är texten med i den meningen den är
det viktigaste vi äger nu ett sprucket " Va " i melodin.

Kan tyckas texten suger men är inte du.

För sången lär ut att..

Det här är så himla kul..


Tycker inte du?

Sluta skratta!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-10 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP