Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sova, att medvetet kasta sig ut i det okända.

Att sova... Att medvetet kasta sig ut i det känt okända...
Att vila... Att tänka på allt, men förvägra sig själv att öppna ögonlocken!
Men ändå ett slags Lugn!
Lugnt läge!

Att vila kan även vara...
Att bara ta det lugnt och förvägra sig själv att öppna ögonlocken, för en kortare tid, så att man inte TROLIGTVIS kommer in i drömmarnas land!




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-06-10 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim