Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARTIDER, HEJ, HEJ - tanka

Sommarlovsglädje

flickors gälla skrik ekar

över badviken

sjövatten kyler värmen

på solbadade kroppar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-06-11 17:20



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag villa ha en sommar med svalka, med en sval bris. En gamlings önskan!
2020-06-12

  Blomma-Stjärna VIP
underbart bildrikt och sinnligt beskriven sommarlovsglädje!
2020-06-12

  Rise Little One
Den härliga årstiden kommer...
2020-06-12

  Anya VIP
Härlig sommarbild. I går var det studentkillar som hördes i kvarteret. Så lyckliga. Tycker om hur du fångar flickornas skrik.
2020-06-12

  Solweig Jansson VIP
Härlig sommartanka !
2020-06-12

  ULJO
Gyllene sommartider
2020-06-12

  Feliaxel VIP
Skönt att få sommar lov för barnen
2020-06-12

  Marita Ohlquist VIP
Dikten får mig att resa tillbaka i tiden och minnas precis hur det var!
2020-06-11

  Öknens Ros VIP
Kallt i vattnet men ändå härligt bada! Önskar jag inte var en sån badkruka.
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP