Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröet grodde i din moders kropp

Fröet grodde i din moders kropp
du började växa men snart du
valde att lämna ditt varma bo
du skulle ju växa till en ny självständig individ
du såg aldrig livet

Åter såddes ett frö i moderns kropp
var du den samme eller någon helt annan
din kropp började växa - utvecklas
men du vände om och valde att lämna ditt varma bo
du såg aldrig livet

Ännu en gång såddes ett frö
med en ny förhoppning
du valde att gro, växa och födas
ditt liv blev inte lätt men du valde
du såg och ser livet

©bo.rackson
2020-06-10





Fri vers av bo.rackson
Läst 145 gånger
Publicerad 2020-06-10 16:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du menar att man blir moder-at redan i moderlivet?
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson