Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där dolt under ytan ser jag ditt ansikte.


Jag lägger en ros vid din sida.

Nej, jag skrattar inte.

Inte längre.

När någon skyller väldigt länge ifrån sig
på en annan människa, så förankras det
en frågeställning, om hur till vida detta..

Ja, fortsätt om du klarar det.

Nej, jag menar..

Gör det ont?

Ja, i själen..



Jag ville bli som dig..

lägger mig vid din sida och när jag reser mig

är det dig

de ser

i mitt

liv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-10 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP