Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas någon snart blir pensionär och får tid över att vara med och skriva tillsammans, ett film manus.


Någon tar mina vänner innan jag får dem.

Vi vet att du vill ha hjälp av samhället med människor
som är på eller efter dig genom rykten utan anledning.

Men vi kan inte hjälpa dig,
det vet du, att detta skulle leda dig till ett handikapp.

Att du tillåter andra behandla dig med våld och hot..
du visar bara upp en svaghet om du kontaktar oss här
vi måste få dig bli självständig och orka ha det såhär.

Att ha det hur då?

Jo, du förstår att dessa människor du ger skuld faktiskt är
precis som vem som helst, ni söker bara uppmärksamhet.

" Va "

Ja, tänk dig själv hur du skuldbelägger andra när det
är du själv som tillåter dessa att vara sådana mot dig.

Men, jag är ju rädd!

Ja, du är rädd för dig själv.

" Va "

Så nu skriver jag LPT på dig, det är ditt liv det gäller.

Men jag har ju inte gjort något!

Tar ni henne, jag skriver ut medicin, hon är..

Ja, precis.

(Efter den vistelsen är offret inte längre ett offer)

Nej, nu är hon Paranoid och ser fara överallt.

Till och med på Psyk.

" Va " utan * L * blir Krig..

Ja, det är bara något som jag själv kommit på.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-10 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP