Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet stannar upp räcker det med lite musik och en dator för att komma vidare i handlingen.


frihet och ansvar

Kanske att kvinnan som säger
"Jag slutar inte förrän hon är avliden"
kanske är i konflikt med någon som står i vägen.

Hur menar du nu?

Alla vet ju nu att vi är med i kyrkan och valt det själva.

Ja.

Men inte våra barn.

Nej, det är ju klart!

Så varför inte hjälpa dem att träffa någon de tycker om?

Men inte någon som är fel för dem.

Vad är vi för några att döma?

Ja, jag vet inte, de är ju Gangsters de tar hem.

Inte våra pojkar.

Du menar att Gangster, bara är ett arbetsnamn?

Ja, exakt och där som i kärlek, blir dom ju ljuva.

Nej, här får vi bryta!

Vadå?

Killar, så här kan vi inte skriva.

Bara för han är kär i en inom kyrkan, fatta hur hon mår.

Här händer det absolut ingenting.

Nej, är alla handlingsförlamade, eller?

Vilka hänger på till Observatoriet, inatt?

Fan, jag ville ha med mig henne upp dit.

Tror hon saknar dig också, sjuk av kärlek.

Säg inte så, jag älskar ju henne så mycket.

(Ja, vad händer sedan?)

Natten blir spännande och stråkar hörs genom liv.

Skriv..
ger vi dig ansvar måste du ta ansvar för det som blir.

Det kan väl inte du bestämma!

Trotsig och kär och allt mellan himmel och jord.

Konkurrenter finns där för att locka fram genier.

Säg det till henne.

"-Hur, vi får ju inte träffas, säger den
kärlekskranka och gangsterutbildade
blivande ingenjören, hon studerar ju.

Nej, nej, nu blev det fel igen!

De känner inte till mina framtidsplaner.

Men berätta, hur ska de veta om du inte säger något.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-10 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP