Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var i sorgen...#14

De mörka siluetterna av jättar nedstigna i djupet
En symfoni av dov tystnad
Jag betraktar och iakttar i min stillhet, tills värmen från djupets hjärta falnar och havsströmmarna för mig bort
Och det sista som lämnar mig
Är en förtärande längtan efter sorg




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-06-10 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP