Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bakomliggandes sfär

Genom ett mytiskt dunkel kommer ni fram
bakom svall av timjan och rosor
Jag är väl bekant med era underliga väsen
som anger och bevarar den skarpa tonen
i gestaltningsprocessen
då ni skapar de intilliggande sfärerna
som är ert arbete alltmedan natt blir dag
det är lämpligt att låta sfärer få verklighet att växa
fram till då dagern anger tonen
och det mesta av den nattliga processen går upp i stoft
och den svarta himlen konsumerar resten




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-06-11 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson