Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort liten stund

 

Tung sjunker poesin

i den förvånade morgonens hjärta

sveper in sig i trasor av tro

utsöndrar en svag doft av löfte

 

Ett slags diktare har varit här

en kort liten stund

och letat efter ögonen

som lär finnas någonstans




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-11 06:09



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Känner igen känslan. När man gnuggat ögonen, kan diktaren redan ha gått.
Fina metaforer i dessa enkla strofer utan överbelastning.
(Man bör skriva "ett slags", men tycker man det känns för "hårt" kan man skriva "en sorts").
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP