Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de förankrade rotfasta


När ingen ser på

Ville vara
den förankrade
rotfasta

Därför älskar
jag träden

Svårare än så
är det inte att
förstå

Att hålla ut

att hålla i över
tid

Följa
anvisningarna

Hålla avstånd
men inte till
naturen

Vara mycket
utomhus
och våga krama
ett träd

när ingen ser






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-11 08:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att krama träd vill jag göra
i skogen där ingen kan störa
Kysser dess bark
det gör mig stark
lyfter till en annan dimension
stärker mig i tron
När mörkret i skogen faller på
jag smyger mig hem tyst på tå
för att skogens väsen inte störa
så att trollen mig inte kan förföra


2020-06-11

  Sparvögat VIP
Krama träd är härligt.
Älskar skogen.
Så fint...
Håll ut Håll i
Kloka ord
2020-06-11

  Pilträd
Haha ja det gör jag med. Älskar att krama träd, det ger energi, lugn och tröst <3
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP