Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även det vaga

 

 

mörkret gastkramar

nattens strypgrepp

mitt mellangärde sjuder

månskivan dunkel bland slöjor

bleka spegeln ger

ögonblick av bilder

din vattenvandring

din ökenprövning

min längtan tar mig i handen

till vägskälstiden

leder mig till ekot av mitt ja

när du sa Jag är




Fri vers av Per Rydberg
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-11 11:27



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Läser denna som bl.a. om ditt Ja till Jesus Kristus och nattligt grubbel ? Väldigt fint !
2020-06-15

    Lena Staaf VIP
En dikt som tycks beskriva en strävan och en prövning, vacker och trolskt.
2020-06-12

    ej medlem längre
Gåtfullt och känslomättat. Orden ökenprövning och Jag är leder tanken till G.T.
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg