Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pompa och ståt

Nu blir det pompa och ståt
Kejsaren utan kläder
Naket på gränsen
utlämnande

Det är då det blir äkta
Får hjälp
med att slicka tårar
De som aldrig föll

En kopp kaffe med mjölk
under vindpiskad
svindlande ek
Med fjäderpennan
brännande i höger hand

Det är då det blir
på riktigt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-11 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP