Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet hut dumma hjärna!

Hjärnjävel!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-11 13:56



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
En arg Mim
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mim