Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… hur många bubblor finns det?


Önskar intensivt att min inte spricker men alla bubblor ...

Smeker gränsytan inne min bubbla
ser ut mot en värld som skimrar så fint

… grumlig och förvrängd blir livet vackert speglat mot bubblans yta ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-06-11 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik