Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrarens ord...

Brottas med
orden

De som lever
i skymundan
och de som
öppnar sig mot
ljuset

Söker en
framkomlig väg
i vandrarens ord

De som avstått
striden
men strider ändå

Alla svar är bättre
än inga alls
när matchen fortgår
den inre och yttre

Tills gonggongen slår




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-12 08:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att svara eller inte svara det är frågan
2020-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP