Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att ha mist någon


Avgrunden framför mina fötter

Trettio ord bort
var en lång distans
att överbygga,
men den fanns där,
-mellan oss.

Jag räknade orden
och mina tankar
samsades med tvivel.
Det var så enkelt
att säga fel,
fast allt
borde blivit rätt.

Det låg en avgrund
framför mina fötter
och jag kunde inte undgå
att titta ner i gapet.
Utsikten var svindlande
och jag kände mig yr
när jag blickade ner.

Där fanns inget
och allt.
Jag visste,
men ändå
inte.

Trettio ord bort,
fanns du.
Någon,
som var,
men
inte är.

Däremellan
finns avgrunden
och jag såg
inte
dig.




Fri vers (Fri form) av AKT VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-12 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP