Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som behövs

 

Ensamma själar svävar fram likt moln

framåtdrivna av vinden

en tappad fågelfjäder virvlande upp

lyft av varje kastvind som drar förbi

 

Ett ögonblick är allt

mer behövs inte

när två vinddrivna själar möts

Med sina händer utsträckta

för att känna

för att se

för att hitta hem


Ser det som gått förfelat

Finner kärnan den inre oförvanskade 

I ögonblicket som blev själars kärlek                                                                 

finns det som fattats

Själ genom Själ

- du är älskad                                             




Fri vers av Litchi VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-12 17:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vacker text i kärlekens namn!
2020-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP