Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28 december 2019 - II

En sekvens
du vill röra
allt runt dig
når inget

Ett ljud
av frustration
du protesterar
mot denna värld

En vacker dag
blir allt ditt
när du lilla
ängel härskar




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-12 18:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det tror jag og.
2020-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig