Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsevals i Skymningsland



Gungande ute på myr

så ofta av vals blir jag yr

i kärrets öga stegras dis

genom min pipa drar en bris



Klängande skugga på tak

så vilse i skogens gemak

be skymningen vänta på tur

en valsfigurant tar en lur




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-12 19:55



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Gör mig både andlös
och ordlös.
Så fin.
2020-06-13

    Lena Staaf VIP
Suggestiva bilder av skymningsdans.
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP