Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker vs ljuset


Du hemska varelse

du dyker upp när jag minst anar det
i mina drömmar
i mina tankar

men det är för mig endast mardrömmar


Du hemska tjuv

du stal min ädlaste ögonsten
det var min självkänsla
förintade den med ett sarkastiskt flin

ett stenhjärta du har utan medkänsla


Du vidriga djävul

du utåt sett var det vackraste mina ögon beskådat
du lockade mig in i osedlighet
slängde sedan bort mig som ett avskräde

allt jag känner nu är blott äcklighet

_ _ _


Du vackra varelse

du för mina tankar åt sidan
suddar ut mina mardrömmar
helar mitt blödande sår

endast du kan sy ihop såret med dina helande sömmar


Du underbare givare

du ger mig min ögonsten tillbaka
blir starkare dag för dag
men vet dock att det kommer att ta sin tid

ett gyllene hjärta du har fyllt av himmelskt välbehag


Du ljuvliga ängel

ditt inre är det vackraste mitt hjärta beskådat
du torkar bort mina ångestfyllda tårar
och lyfter mig upp ur min missär

allt jag känner nu är att jag blott dig bedårar











Fri vers av marjasara
Läst 611 gånger
Publicerad 2006-07-10 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara