Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så roligt och givande att skriva allt som kommer fram ur gömmorna där längst inne bakom ångesten. Man känner när något verkar vara fel. Speciellt när kroppsspråket berättar så motsägelsefullt i situationen.


Kom jag fram till något?

Det är synd när en åklagare "tvingas lägga sig.

Inte tal om "lättmjölk, snarare strategi i spelet.

För..
Med tanke på utpressningen, som föranledde
detta och med den kunskap som finns, kanske
vi ändå måste få en ny lag gällande de-skyldiga.

Ja, nu talar jag naturligtvis bara om "masken.

Övervakningen.

Utpressningen.

Och att slippa undan.

Ibland behöver man gå genom bakdörren.

Och lägger man sig kan man också resa sig.

Är den där verksamheten så farlig att den får styra?

Visserligen hörs "-Vi skulle dödat henne" i min närhet.

Och visst känner jag av hotet på nära håll.

Är det så för åklagare också?

Så viktigt att ingen anlitar dessa personer mer.

Så hördes det i närheten..
"-Jag kommer inte få några uppdrag mer."

En stund senare hördes mannen säga..
"-Vi är inte så friska."

"Och jag önskar bara att de hittar
ett bättre ställe att vara på än här"

ja, alltså deras verksamhet de har om nätterna.

Men vem bryr sig om en vanlig felande människa?

Störs du av deras verksamhet?

Ja, de säger sig ha fullmakt att
göra som dom vill med mitt liv.

Är detta verkligen vad du upplever?

Ja, jag känner av det, det är verkligen något skumt.

Så om en riktig polis eller någon från hyresvärden
kommer till dig skulle du kunna ge något konkret?

Nej, där är det svåra för jag pratar inte med någon.

Men de sprider ut rykten och kanske ni hört något?

Så den nya lagen för de-skyldiga..

Först de får inte begå övergrepp på åklagare.

Så det ser du som det viktigaste i det här?

Ja, absolut det är grunden till alla problem!

Bakdörren, vi går till början med nytt infall.

(Du har bara vunnit tid)





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-13 06:27



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Jag undrar vem det är som skrivit under den påstådda fullmakten som det här gänget använder och är det en form av människohandel i det att någon skrivit på en olaglig handling? Eller kom den till när de drogade mig för länge sedan och jag tvingades skriva under en beställning av deras bok som jag aldrig kom att hämta. Många frågor kring detta.
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP