Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å L D R I G A

Åldriga är skogarna
men var är de nu?
Längs stambanan
i ett kalhygge
går en strören
i en för varm vår.

Skogsindustrin vinner
marknadsandelar när
världen är drabbad.

Men det susar där
ur en knotig tall
orden må vara åldriga
men aldrig gammaldags.

De som sjunger
ur grenarna, om

ikväll, nord till nordost
åtta till tretton, god sikt.




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-13 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP