Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrenberusning

Mitt i
vindtoners sus
och fågelsymfonier
stör ett svagt
bastonsdunk
Knappt hörbart
Kanske inbillar
jag mig
Yr och berusad
av en syrenberså




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-13 11:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Bastonsdunk". Kanske en utombordare på avstånd som dunkar?
"Fågelsymfonier". Villl minnas att franske tonsättaren Olivier Messiaen involverade en del fågelljud i sina kompositioner.
Hur som helst skapas här en melodisk
bild av naturperception.

2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP