Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst-stad i Tyst-byn!

Vem är tyst när kreativiteten faller på?




Bunden vers av Mim
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-06-13 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim