Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
världen är full av svarta vingar, jag trodde dina var vita


svek


svårt att skönja det vackra
när det tåras
och strupen bränner
av återhållen gråt

sorg och ilska
drar fram i mitt bröst
livnärda av hyckleri

tvekar ändå att gå
trots din likgiltighet
över mitt förfall

minns när du sa
jag kommer att stilla din oro
jag kommer att dela din ängslan

vad du inte sa var
att du gödde den
för att få mig att kapitulera




Fri vers av Klint
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-16 15:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text som än en gång påminner mig om följderna av att se ett ansikte, men inte människan bakom!
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint