Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studenten


Lilla vän,
som dom ville se dig misslyckas
nu är du vuxen på riktigt
världen ligger framför dina fötter
än kan du finna din egen lycka
även fast du varit oförsiktig
med dina känsliga rötter
ser jag den du var som min dotter.




Fri vers av amygdala VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-13 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP