Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAGANS DOFT.

Vid kvällsbrisenstid jag fyllde, dina
som skål kupade händer.
Svalt är källans heliga vatten.

vårens knopp brusten
mustigt doftar skalet
fränt av livets hartsdoft

Knäböjd tog du emot
bebådelsen, ödmjukt oskriftad.
Helig din kropp förblev.


Förhärjad vart evigt kvinnolyckan.

© Bosse 13 juni 2020.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-06-13 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten