Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt 15-åriga jag skriver om flyktig kärlek


1985, låter poesin flöda

Där ökensanden virvlar kring ditt hus
Och dagens sol faller tyst med ljus,
På dig jag tänker när vinet stänker.
ty du gav mig ett kärlekens rus.

I Landskrona vi möttes blott en gång.
Vid ängen till syrsornas exotiska sång.
Din bild bet sig fast i mitt hjärta
Som klappar i glädje och smärta.

Med skälvande läppar
jag svär, jag svär.
-Abdullah du är mig så kär!




Fri vers av Wobbeke
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-06-13 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wobbeke