Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte längre 15...


Det dagas när tiden är inne

På natten,
under stjärnornas sken.
Reser vi,
med vår nakna hud.
mot gryningen.




Fri vers av Wobbeke
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-06-13 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wobbeke