Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten har börjat

Stjärnorna strör sitt silvriga ljus
över frostnupen mark
Månens bleka sken silar genom
grenar och formar långa skuggor

Mjuka osynliga vågor
sprider sig som ett omen
över skogar och nejder

Osynliga andar tar över,
mjuknar i månens sken
sprider sig i skogens dunkel

Vinden lägger sig
allt är tyst
natten har börjat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-06-13 22:04



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Smakar lite som en bild av John Bauer.
Fin!
2024-01-05

  Lustverket VIP
Wow, fin naturmystik
2022-05-20

  charlotte VIP
vacery poetisktriktigt romantiskt där vill man ströva mrd sin lskade
2022-01-13

  Anya VIP
Håller med tidigare talare, mystik i tonen. vackert skriftat!
2020-06-17

  bibbi ahrnstedt
En spännande och litet mystisk dikt, fint
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP