Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort molnen skingrar sig

Jag trodde jag skulle se sanningen
Så fort molnen bara skingrade sig
men sanningen var den
som hopade molnen
som dolde mina förutfattade antaganden
om vad som är lögn
Och vad som är sant




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-14 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten