Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla vän

Sköra lilla vän
du som är så stark
varför vaggar tårarna
dig till sömns?
varför skaver ärren
som är förgångna?

Sköra lilla vän
du som är så stark
varför ler du mot
lögnerna?
varför håller du
ångesten sällskap
under middagen?

Sköra lilla vän
du är starkare än du tror









Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-14 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten