Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns aldrig någon större idiot än jag


Alla regler

Jag är förvirrad

Jag kan göra snälla saker ibland

Men jag känner mig inte som en bra person


Jag kan dansa spontant med främlingar

Jag kan vara tyst när alla andra pratar

Vet inte vem jag är men att vara mig själv gör

Folk arga

Kärlek är för svårt

Det är lättare att gifta sig med sig själv


Dessa ord är bättre ansiktslösa

Vackra och orörda

Jag gör samma misstag varje dag

Och jag lär mig att

Vara glad och snäll

gör mig inte till en bättre person





Fri vers av Madrugador
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-14 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador