Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vi klarar oss nu vi ska nästa gång låna ut till andra vår epidemiolog !!! :)


TEGNELLS PYRAMID

Det känns som att hela tiden
vi står i en kö
och väntar och väntar
på sin tur att dö

Men vi borde slappna av
oro är förbi
för att våra experter har
en bra strategi

Det är bara de gammla som
från staten får krav
klättra uppåt högt som möjligt
hoppa in i grav

Men om jag själv förlorar strid
mot satans covid
ska bli begravd som farao
i Tegnells pyramid

Visst, det är cool att jag är
inte gammal än
så jag kanske blir världskända
vackra mumien

Men jag skulle innan dessa
gärna träda fram
före sista andetag att
ge Anders en kram

Och det skulle vara faktiskt
som ett hopp ur ånga
och samtidigt lättnadens
och djup suck för många

Var inte oroliga
de ingenting döljer
Sverige har egen linje
som väldigt strikt följer
Den är jätte spetsig
som en pyramid
där på toppen kommer att dö
läskiga covid
Var inte oroliga
för att kurvan finns
och att vassa höjden
best från måne syns
Det bygge är skapad
med okänd teknik
av självutropade gud
och svensk politik


Jovo Janjicic


















































Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-14 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP