Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen



Människor
som försvinner i dimman

Så ser också
skogen ut

på kvällen




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-06-14 03:27



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Dikten dröjer sig kvar efter läsningen.
2020-06-14

    ej medlem längre
Tycker så mycket om tonen och djupet i dina skenbart enkla ord.
2020-06-14

  Nanna X
Fick en sån längtan till skogen när jag läste din dikt, kände doften...
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg