Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...? Och en drömmare expanderar!

En drömmare lever i sin lilla värld.
För drömmaren är det en stor värld, som hon lever i.
Tänk om?
Tänker drömmaren, och på alla alternativ, som egentligen inte finns!

Drönaren, en vän till drömmaren...
Seglar under dagen, men ingen känner hans tankar!

Vem har det bästa livet?

OCH

Kan de umgås?




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-06-14 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim