Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skryt, retorisk fråga, eller fråga utan svar, eller Jaget?

Vem har det bästa livet?

Kanske är svaret...

Lika givet...

Som;
Vem är världens finaste /vackraste kvinna eller man?

Än mer komplicerat om man fördjupar...
Det till;

Världens finaste människa?!




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-06-14 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim