Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är en översättning av, "Wings of Hope", som jag publicerade här på Poeter.se den 19 september, 2019. Dikten är en hyllning till hoppet. Jag refererar till den antika myten om Ariadne.


Vingar av hopp

Varifrån kommer du
hur länge har du färdats?
I djupet av vårt sinne
unik, som alla andra;
för att sjunga för oss
sjunga, för att ge oss hopp.

Är det sant det som sägs
att i tonerna dina
ett skimmer förnims
en tanke, glimtar
av Ariadnes tråd.




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-14 11:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tycker om dikten
som ger själen vingar av hopp
och ger en känsla av mystik

2020-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med väl vald rubrik!
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP