Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rämnar

Orden
slår mig
Hårt
och oväntat
Ändå efterlängtade
Medan tillvaron
sakta glider
mot sin knivsegg
rämnar min hud
Klamrar mig
fast vid tanken
Som vanligt
en dröm
Ingenting annat




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-14 12:51



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Effektfullt och mycket stark bild av uppvaknandet, jättebra helt enkelt.
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP